Vitalbix Ruwvoer Quickscan

 39,95

De Vitalbix Ruwvoer Quickscan is de ruwvoeranalyse waarmee je precies te weten komt  wat jouw paard binnenkrijgt. Ruwvoer is de basis, en met dit inzicht kun jij deze basis optimaal aanvullen tot het ideale rantsoen voor jouw paard(en)! Indien bekend, vul dan in het opmerkingen-veld de oogstdatum, en evt. een voor jou herkenbare naam in voor jouw ruwvoermonster (b.v. Eigen Oogst 0622).

Beschrijving

De Vitalbix Ruwvoer Quickscan geeft je een duidelijk beeld van de kwaliteit van jouw ruwvoer.

De Vitalbix Ruwvoer Quickscan toont de belangrijkste waarden voor het beoordelen van ruwvoer: droge stof, energie, eiwit (niet alleen ruw eiwit maar ook het aandeel verteerbaar ruw eiwit!), suiker en ruwe celstof (vezels).
Je krijgt daarbij precieze cijfers, geen bandbreedte, omdat wij van mening zijn dat ‘5 tot 10% suiker’ niet volstaat. Want pas als je precies weet wat jouw paard via zijn ruwvoer binnenkrijgt, kun je jouw aanvullende voeding er optimaal op afstemmen.

Na je bestelbevestiging ontvang je een tweede mail met jouw verzendformulier en instructies voor het nemen van een ruwvoermonster. Indien bekend, vul dan in het opmerkingen-veld de oogstdatum van jouw ruwvoer, en als referentie een naam voor jouw ruwvoermonster (b.v. kruidenhooi NL 0722).

Wil je alvast bekijken hoe je een goed monster neemt? We hebben het voor je gefilmd & op een rijtje gezet!