Kies voor een nieuwe generatie paardenvoeding ...

Vacatures

Ben jij een echte paardengek en lijkt het jou tof om jouw professionele skills en jouw hobby met elkaar te gaan combineren? Wellicht hebben wij jouw droombaan!

Commercieel specialist paardenvoeding

Ben jij een commercieel talent met een passie voor paarden en (paarden)voeding? Dan is dit wellicht jouw droombaan!

Kom het team van Feral Horse Care / Vitalbix Paardenvoeding versterken en werk mee aan onze missie om de gezondheid en het welzijn van paarden te verbeteren middels advies en gezonde voeding.

Wij bieden een afwisselende functie aan voor 32 uur per week (meer uren ook mogelijk) in een leuk team met enthousiaste collega’s die allemaal een passie voor paarden hebben.

Wie zoeken wij?

Iemand die net als de rest van het team blij wordt van klanten adviseren, goed een verhaal kan overbrengen (zowel per mail, telefonisch als in persoon) en geheel achter het merk Vitalbix kan staan. Herken jij je hierin en wil jij een verschil maken in het welzijn van paarden? Woon jij binnen een uur vanaf ons hoofdkantoor te Heerhugowaard? Dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Wij staan bekend om de hoge kwaliteit van onze adviezen. De eerste 6-12 maanden word je intern opgeleid tot voedingsspecialist en kom je alles te weten over paardenvoeding en onze producten. We willen een paardeneigenaar echt goed begeleiden en maatwerk bieden voor een optimaal resultaat. Veel adviezen en contacten beginnen daarom ‘op papier’, via de mail. Veel achter de computer zitten moet je dus ook zeker zien zitten. Na jouw inwerkperiode zullen daar ook meer advies-activiteiten buiten kantoor bijkomen. Welke dat precies zijn laten we mede afhangen van jouw talenten, ervaring en evt. netwerk. Je bent dus zelf deels architect van jouw eigen functie!

Wat bieden wij?

De unieke mogelijkheid om jezelf te verdiepen in de gezondheid & voeding van paarden en jezelf verder te ontwikkelen op commercieel vlak binnen onze groeiende onderneming. Bij ons heb je korte lijnen en gezellige collega’s, die net als jij paardengek zijn. Je krijgt van ons een gedegen opleiding over paardenvoeding, onze producten, onze filosofie en het geven van voedingsadviezen. Ook wordt jouw paard niet vergeten; werken bij Feral Horse Care betekent dat jouw paard verzekerd is van een gezonde maaltijd!

Qua salaris kun je gedurende het eerste (inwerk)jaar denken aan een startsalaris tussen de €2300,- en €2800,- (op basis van 40 uur per week), afhankelijk van je eerdere werkervaring. Daarnaast ook een stukje flexibiliteit: de helft van de tijd thuis aan het werk en de helft van de tijd op kantoor.

Wat vragen wij?

  • Affiniteit met voeding & paarden
  • Jouw reistijd naar Heerhugowaard bedraagt maximaal 1 uur
  • Net als de rest van het team staat het welzijn van paarden bij jou voorop en je kunt je dan ook helemaal vinden in het merk Vitalbix
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, andere talen zoals Engels en Duits zijn een pré
  • Ervaring met Microsoft Office (Outlook, Word, Excel etc.)
  • HBO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren werkervaring in een klantgerichte/commerciële omgeving
  • Kennis van voeding vanuit eerdere werkervaring/opleiding is een pré
  • Incidenteel weekend/avondwerk
  • Een DISC-test maakt deel uit van de laatste sollicitatieronde

 

Ben jij degene die wij zoeken? Dan roepen we je op om op een creatieve manier te laten zien waarom dat zo is. Hoe je dat invult laten we graag aan jou over. Het mag een filmpje zijn of iets heel anders, als het ons maar duidelijk wordt waarom jij die leuke, commerciële, gemotiveerde paarden- en voedingsgekke collega bent die wij graag in ons team verwelkomen. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Contactpersoon: Madelief Jambroes
E-mail: info@feralhorsecare.com
Heb je vragen over deze vacature? Mail of bel naar 06-57169898

Ons kantoor is goed te bereiken met de auto en het OV.

Sluitingsdatum: zondag 12 december 2021