Vind een winkel bij jou in de buurt of bestel eenvoudig via onze  webshop!

Veilig online winkelen en betalen

Feral Horse Care BV hecht de grootste waarde aan een veilig betaalverkeer. Alle transacties en privacy gevoelige pagina’s op onze website zijn dan ook beveiligd met een actueel en hoogwaardig SSL-certificaat dat alle data in versleuteld. Dit zorgt ervoor dat de gegevens die u verstrekt tijdens het afrekenproces veilig zijn.

SSL-certificaat
Een certificaat is een programma dat bezoekers van een website de zekerheid geeft dat ze inderdaad te maken te hebben met de website van de organisatie die ze verwachten. Hierdoor kan men niet om de tuin geleid worden. Met behulp van het certificaat wordt een Secure Socket Layer (SSL) verbinding gecreëerd tussen je server en de browser van de bezoeker. Alle informatie die dan verstuurd wordt is daarmee beveiligd middels encryptie en kan niet door derden worden gelezen of veranderd.

iDeal
Met iDEAL betaalt u veilig en gemakkelijk online. Binnen de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betaal direct met iDEAL als u internetbankiert bij: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Handmatig overboeken
Kiest u er voor om uw bestelling te betalen met een handmatige overboeking dan wordt u bestelling dagelijks gecontroleerd op uw betaling. Zodra uw betaling binnen is versturen wij de bestelling.