Vind een winkel bij jou in de buurt of bestel eenvoudig via onze  webshop!

Gratis voedingsadvies

Wil jij jouw paard(en) graag zo gezond mogelijk voeren maar vind je het lastig om een optimaal rantsoen samen te stellen? Onze voedingsexperts helpen jou graag!

Met de verschillende producten van Vitalbix kun je voor ieder paard een gezond rantsoen samenstellen om het ruwvoer mee aan te vullen. Vitalbix Paardenvoeding is een gezonde keuze voor zowel recreatiepaarden als voor paarden die op topniveau presteren.

Vitalbix Paardenvoeding is geconcentreerde voeding met een hoog aandeel vitaminen & mineralen. Je hoeft er dus veel minder van te voeren dan van reguliere paardenvoeding. De onderlinge verhouding van die vitaminen en mineralen komt heel precies; ook die is bij Vitalbix wetenschappelijk onderbouwd.

Alle producten zijn rijk aan vezels en zijn vrij van (hele) granen, melasse (suikers) en soja. Hierdoor is Vitalbix Paardenvoeding zeer laag in zetmeel & suiker en optimaal verteerbaar.

Wil jij een voedingsadvies op maat ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in!

Ben jij een staleigenaar met 10 of meer paarden? Onze voedingsexperts komen gratis bij jou op locatie voor advies op maat.

Verwerkingstijd

Tja….beroemd zijn heeft zo zijn prijs 😉
Nee hoor, schrik niet, we hebben niet ineens ster-allures! Maar we merken wél dat steeds meer mensen Vitalbix kennen en vertrouwen. Dat betekent dat het verwerken van de vele advies-aanvragen iets langer kan duren dan je van ons gewend bent. Hoe lang dan? We streven ernaar om je binnen 5 werkdagen een goed antwoord te geven. We maken ons er nou eenmaal niet vanaf met oppervlakkige standaard mailtjes. We nemen voeding héél serieus. En jou en je paard ook. Dus even geduld a.u.b, we helpen ook jou heel graag!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.
      Bijvoorbeeld bloedonderzoek, ruwvoeranalyse, foto's (Let op dat het totaal aan bestanden niet te groot is. Maximaal 10 MB)
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.