Vitalbix Fiber-Mix 14 kg

 16,95

Vitalbix Fiber-Mix is een unieke ruwvoermix van gezonde grassen met een laag suikergehalte en timotheegras structuurbrokjes, aangevuld met 3% lijnzaadolie. Bevat geen luzerne.

  • ✔ Lage verzendkosten (vanaf € 2,95)
  • ✔ Vanaf € 55,- gratis verzending in Nederland
  • ✔ Bestellen voor 15.00 = vandaag verzonden
  • ✔ Altijd gratis voedingsadvies
  • ✔ Veilig betalen iDeal
  • ✔ Levering Nederland, België, Duitsland en Frankrijk

Beschrijving

Vitalbix Fiber-Mix is een unieke ruwvoermix van gezonde grassen met een laag suikergehalte en timothee structuurbrok, aangevuld met 3% lijnzaadolie.

Vitalbix Fiber-Mix is optimaal verteerbaar, stimuleert de speekselproductie en een ondersteunt een gezonde spijsvertering. Meng Vitalbix Fiber-Mix door de andere Vitalbix producten om het kauwen te stimuleren. Vul het ruwvoer aan met Vitalbix Fiber-Mix bij paarden die iets extra’s kunnen gebruiken, of vervang het ruwvoer gedeeltelijk door Vitalbix Fiber-Mix.

Door de zachte en kortere structuur is Vitalbix Fiber-Mix ook goed verteerbaar voor paarden met een slechter gebit. Vitalbix Fiber-Mix bevat geen toegevoegde vitaminen & mineralen en geen luzerne.

Lees hier alle productinformatie »

Nieuw met dit product?
Vraag hier een gratis voedingsadvies aan.

Voedingsadvies

Gebruik Vitalbix Fiber-Mix+ voor extra vezels als aanvulling op Vitalbix Daily Complete, Vitalbix Active+ of Vitalbix Breed & Grow. De vezelrijke structuur stimuleert het kauwen en de speekselproductie. Vitalbix Fiber-Mix+ bevat geen luzerne en geen toegevoegde suikers. Vitalbix Fiber-Mix+ kan los worden gevoerd maar kan ook door het ruwvoer (hooi/voordroog) worden gemengd.

Een standaard 1 liter voerschep bevat ca. 200 gram Vitalbix Fiber-Mix+

Voedingsadvies per dag

25 – 100 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Een paard van 500 kg voer je 125 – 500 gram per dag.

100 – 400 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Een paard van 500 kg voer je 500 – 2.000 gram per dag.

Extra informatie

Gewicht14 kg

Combineer met…