Kies voor een nieuwe generatie paardenvoeding ...

"Met gezonde voeding & advies maken we echt het verschil"

Vacatures

Ben jij een echte paardengek en lijkt het jou tof om jouw professionele skills en jouw hobby met elkaar te gaan combineren? Wellicht hebben wij jouw droombaan!

Commercieel specialist paardenvoeding

Inmiddels is onderstaande vacature vervuld, mocht je volledig aan onderstaand profiel voldoen, dan nodigen we je uit CV+motivatie naar ons toe te sturen. Wellicht komt er op een later moment dan een vacature vrij, waarvoor we jou dan kunnen benaderen.

Ben jij een commercieel talent met een passie voor paarden en voor (paarden)voeding? Dan is dit wellicht jouw droombaan!

Kom het team van Feral Horse Care / Vitalbix Paardenvoeding versterken en werk mee aan onze missie om de gezondheid en het welzijn van paarden te verbeteren middels advies en gezonde voeding!

Wij bieden een afwisselende functie aan (32 uur per week) in een leuk team met enthousiaste collega’s die allemaal een passie voor paarden hebben.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste collega die blij wordt van zichzelf verdiepen in paardenvoeding en het zo goed mogelijk adviseren de klant. Het is belangrijk dat je snel leert, weet wat er speelt in de paardenwereld en affiniteit hebt met voeding. De eerste 6-12 maanden word je intern opgeleid tot voedingsspecialist en kom je alles te weten over paardenvoeding en onze producten. Binnen de functie kun je je specialiseren in onder andere het geven van voorlichtingen op locatie, het geven van webinars, het trainen van en het onderhouden van de relatie met dealers (winkels) en het adviseren van (en onderhouden van relaties) met staleigenaren (deels op locatie) in Nederland en België. Je wordt het aanspreekpunt voor jouw relaties. Ervaring met relatiebeheer / als accountmanager is hierbij dan ook een pre..

Word jij blij van klanten adviseren en voorlichting geven en voel jij goed aan wat jouw klanten willen? Dan is dit de baan voor jou!

Wat bieden wij?

De unieke mogelijkheid om jezelf te verdiepen in de gezondheid & voeding van paarden en jezelf verder te ontwikkelen op commercieel vlak binnen onze groeiende onderneming. Bij ons heb je korte lijnen en gezellige collega’s, die net als jij paardengek zijn. Je krijgt van ons een gedegen opleiding over paardenvoeding, onze producten, onze filosofie en het geven van voedingsadviezen. Ook wordt jouw paard niet vergeten; werken bij Feral Horse Care betekent dat jouw paard verzekerd is van een gezonde maaltijd!

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur richting voeding, commercie of de hippische sector)
  • Ca 2-5 jaar werkervaring in een commerciële functie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift, andere talen zoals Engels en Duits zijn een pre
  • Ervaring met Microsoft Office (Outlook, Word, Excel etc.)
  • Incidenteel weekend/avondwerk
  • Woonachtig in Noord-Holland

 

In deze functie ben je na je inwerkperiode ca. 50% van je tijd “op pad” en 50% op kantoor. De eerste maanden word je volledig ingewerkt bij ons op kantoor in Heerhugowaard. Ons kantoor is goed te bereiken met de auto en het OV. Vanwege Corona werken wij momenteel deels vanuit huis.

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan direct!
Mail jouw cv + motivatie en wie weet zien wij jou binnenkort.

Contactpersoon: Simone Pottegieter (directeur/eigenaar)
E-mail: simone@feralhorsecare.com

Sluitingsdatum 16 augustus 2020 – inmiddels is deze vacature vervuld, mocht je volledig aan bovenstaand profiel voldoen, dan nodigen we je uit CV+motivatie naar ons toe te sturen. Wellicht komt er op een later moment dan een vacature vrij, waarvoor we jou dan kunnen benaderen.