Proefpakket Vitalbix Algemeen

 10,00

Proefpakket met probeerverpakkingen Vitalbix Paardenvoeding.

  • ✔ Lage verzendkosten (vanaf € 2,95)
  • ✔ Vanaf € 55,- gratis verzending in Nederland
  • ✔ Bestellen voor 15.00 = vandaag verzonden
  • ✔ Altijd gratis voedingsadvies
  • ✔ Veilig betalen iDeal
  • ✔ Levering Nederland, België, Duitsland en Frankrijk

Uitverkocht

Beschrijving

Probeer nu de gezonde voeding van Vitalbix Paardenvoeding!

Het pakket bevat:

1. Proefverpakking Vitalbix Daily Complete Original
Vitalbix Daily Complete is een complete balancer vol essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren & aminozuren. De basis voor een fit & gezond paard!

2. Proefverpakking Vitalbix Daily Complete Timothy
Vitalbix Daily Complete Timothy is een complete balancer vol essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren & aminozuren. Deze balancer bevat diverse grassen waaronder Timothee gras en is vrij van luzerne.

3. Proefverpakking Vitalbix Active+
Vitalbix Active+ is een hoogwaardige, gezonde & vezelrijke muesli met een laag zetmeel- en suikergehalte, geschikt voor langdurige, matige en zware arbeid. Vitalbix Active+ geeft extra power in de vorm van beheersbare energie uit vezels (22%) en vetten (8,5%) en is geschikt voor paarden die snel heet worden.

4. Proefverpakking Vitalbix NutriMash
Vitalbix NutriMash is een vezelrijke, graanvrije slobber met laag zetmeel- en suikergehalte en een hoog aandeel prebiotische vezels ter ondersteuning van een gezonde darmflora. Een gezond alternatief voor graanrijke slobber.

5.
Proefverpakking Vitalbix Pure Lucerne+
Vitalbix Pure Lucerne+ is een pure lucerne zonder toegevoegde suikers. Het bevat een relatief hoog eiwitgehalte met hoogwaardige aminozuren die goed door het lichaam worden opgenomen. Deze aminozuren zijn essentieel voor vele processen in het lichaam en zijn onder andere belangrijk voor de opbouw en het behoud van spiermassa, een goede weerstand, een gezonde huid en sterke hoeven.

6. Proefverpakking Vitalbix Fiber-Mix+
Vitalbix Fiber-Mix is een unieke ruwvoermix van gezonde grassen met een laag suikergehalte en timothee structuurbrok, aangevuld met 3% lijnzaadolie. Vitalbix Fiber-Mix is optimaal verteerbaar, stimuleert de speekselproductie en ondersteunt een gezonde spijsvertering. Door de zachte en kortere structuur is Vitalbix Fiber-Mix ook goed verteerbaar voor paarden met een slechter gebit. Vitalbix Fiber-Mix bevat geen toegevoegde vitaminen & mineralen en geen luzerne.

7. Maatbeker Vitalbix

Nieuw met deze producten?
Met ons stappenplan stel je eenvoudig een gezond rantsoen samen voor jouw paard.

Extra informatie

Gewicht2 kg