Proefpakket Vitalbix Algemeen

 10,00

Proefpakket met probeerverpakkingen Vitalbix Paardenvoeding.

  • ✔ Vanaf € 100,- gratis verzending in Nederland
  • ✔ Bestellen voor 15.00 = vandaag verzonden
  • ✔ Altijd gratis voedingsadvies
  • ✔ Veilig betalen iDeal
  • ✔ Levering Nederland, België, Duitsland en Frankrijk

Beschrijving

Probeer nu de gezonde voeding van Vitalbix Paardenvoeding!

Het pakket bevat:

1. Proefverpakking Vitalbix Daily Complete Original
Vitalbix Daily Complete is een complete balancer vol essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren & aminozuren. De basis voor een fit & gezond paard!

2. Proefverpakking Vitalbix Daily Complete Timothy
Vitalbix Daily Complete Timothy is een complete balancer vol essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren & aminozuren. Deze balancer bevat diverse grassen waaronder Timothee gras en is vrij van luzerne.

3. Proefverpakking Vitalbix Balance+ Muesli
Vitalbix Balance+ Muesli is een complete muesli met balancer die een aantal gezonde extra’s bevat zoals extra vitamine. E, B-vitaminen, silicium, aminozuren en goed verteerbare vezels. All-in-one dus! Daarbij is het extra smakelijk: ideaal voor kieskeurige eters.

4. Proefverpakking Vitalbix Active+ Muesli
Vitalbix Active+ is een hoogwaardige, vezelrijke sportmuesli met een hoog aandeel vitaminen & mineralen en extra aminozuren ter ondersteuning van de spieren. Vitalbix Active+ bevat geen toegevoegde suikers en geen (hele) granen en is laag in zetmeel & suiker. Het geeft je paard  extra power geeft in de vorm van beheersbare energie uit vezels (22%) en vetten (8,5%) waardoor je paard langdurig kan presteren met een fijne energie!

5. Proefverpakking Vitalbix NutriMash
Vitalbix NutriMash is een vezelrijke, graanvrije slobber met laag zetmeel- en suikergehalte en een hoog aandeel prebiotische vezels ter ondersteuning van een gezonde darmflora. Een gezond alternatief voor graanrijke slobber.

6. Proefverpakking Vitalbix PsylliumMash
Vitalbix PsylliumMash is een gezonde slobber met 50% psylliumzaadjes. Een unieke slobber om op een eenvoudige manier een (maandelijkse) zandkuur te geven, geschikt voor ieder paard. Vitalbix PsylliumMash is gemaakt op basis van timothee gras en bevat geen luzerne.

7.
Proefverpakking Vitalbix Pure Lucerne+
Vitalbix Pure Lucerne+ is een pure lucerne zonder toegevoegde suikers. Het bevat een relatief hoog eiwitgehalte met hoogwaardige aminozuren die goed door het lichaam worden opgenomen. Deze aminozuren zijn essentieel voor vele processen in het lichaam en zijn onder andere belangrijk voor de opbouw en het behoud van spiermassa, een goede weerstand, een gezonde huid en sterke hoeven.

8. Proefverpakking Vitalbix Fiber-Mix+
Vitalbix Fiber-Mix is een unieke ruwvoermix van gezonde grassen met een laag suikergehalte en timothee structuurbrok, aangevuld met 3% lijnzaadolie. Vitalbix Fiber-Mix is optimaal verteerbaar, stimuleert de speekselproductie en ondersteunt een gezonde spijsvertering. Door de zachte en kortere structuur is Vitalbix Fiber-Mix ook goed verteerbaar voor paarden met een slechter gebit. Vitalbix Fiber-Mix bevat geen toegevoegde vitaminen & mineralen en geen luzerne.

9. Maatbeker Vitalbix

Nieuw met deze producten?
Met ons stappenplan stel je eenvoudig een gezond rantsoen samen voor jouw paard.

Extra informatie

Gewicht2 kg