Kies voor een nieuwe generatie paardenvoeding ...

Jouw mening is waardevol voor ons

Een aantal jaar geleden hadden wij een droom… Wij  vonden dat er iets moest veranderen en dat paardenvoeding gezonder moest worden, zowel voor jouw paard(en) als voor onze eigen paarden! Inmiddels hebben we met Vitalbix al vele paardeneigenaren blij kunnen maken en hebben we duizenden paarden geholpen om gezonder te worden. Maar het kan altijd beter, dus we zitten nooit stil … 2021 zijn we goed van start gegaan met de introductie van Vitalbix Fiber-Mix en Vitalbix Daily Complete Timothy; twee producten waar wij van jullie veel vraag naar kregen!

Jij bent uiteindelijk ook degene voor wie wij onze producten maken. En jij bent degene van wie wij graag horen of we dat goed doen! Dus, wat is er dan logischer dan nu rechtstreeks aan jou te vragen:

Wat mis jij nog van Vitalbix?   

We horen graag van jou wat voor product jij nog mist van Vitalbix Paardenvoeding en horen graag waarom jij dit product graag zou willen voeren aan jouw paard(en)!

Maak kans op een jaar lang gratis voer!

En je doet niet alleen mee voor de “eeuwige roem” 😉, want met jouw input kun je ook een supertoffe prijs winnen! Gaan wij het product waar jij om hebt gevraagd uiteindelijk ontwikkelen dan ben jij misschien wel die éne geluksvogel die wij uitloten. Als dat gebeurt, dan heb jij niet alleen het geluk dat jouw product echt ontwikkeld wordt, maar krijg je ook een jaar-voorraad gratis!!!*

Dus waar wacht je nog op…kom maar door met jouw gouden idee.

Vul onderstaand formulier in en wie weet zie jij ‘jouw’ product dit jaar nog in de schappen verschijnen!
Inzenden kan nog t/m 30 april.